Dagen i dag! (GunhildTK)

Dagen i dag!

I dag har jeg også fått merket noe av uværet som herjer rundt omkring i Norge. Selm om det rammer mest kysten, og jeg sitter på fjellet, kjenner jeg at været er betydelig tøffere. Jeg og Ingrid starta dagen med å spille to runder monopol. Jeg vant begge rundene, så jeg fikk revansj.

Når vi hadde sittet og spilt i noen timer, måtte vi ut for å trekke litt frisk luft. Vi tok på oss boblebukser og jakker, uten hensikter på hvordan været var. Når vi kom ut, blåste det snø midt i ansiktet vårt, så det var nesten umulig å se. Vi var ute ei lita stund, til vi gikk inn til Bæsta. 

Vi spiste middag, og spilte geni. Føler at jeg er ganske lei av geni akkurat nå. Etterpå gikk vi opp til hytta, der vi fikk være i fred og ro. Det varer vel ikke lenge :)

 

Også har jeg sittet og prøvd å laste opp disse bildene i en time, men det går ikke. Da kommer bare denne feilmeldingen opp: Beklager men det skjedde en feil, bildet kunne ikke lastes opp.

Feilmelding: file upload error: 553 str: 553 Could not create file.

 

Noen som er kjent med denne ;)

 

 

 

 

 

 

9 kommentarer

Julie i England ★

27.des.2011 kl.21:07

Ahh, ja, har fått samme beskjed jeg også, men fikk det heldigvis til tilslutt :)

Ingvild S.

27.des.2011 kl.21:38

Skjedde med meg også, den feilmeldingtingen! Men du burde prøve å laste inn bildet ditt på Photobucket.com eller Tinypic.com og få html-en til bildet derfra. Da kan du lime inn html-en i innlegget (der det står "html") så kommer bildet opp :)

liss

27.des.2011 kl.22:48

Gleder mei!

malene- kommenterer tilbake

28.des.2011 kl.11:32

den har jeg og fått, men da prøver jeg bare på nytt, og da funker det ;)

zvane

28.des.2011 kl.14:01

Ja har også fått den men, hvis du eksempel. har lasta bilde på 500px nesten hele tiden og på blogg kategorier . Så heller prøv og ta eksempel. 700px og kategori foto. Da gikk det bra med meg!

Ha en fin dag videre:)

Gunhild

28.des.2011 kl.14:41

Takk for tipset, zvane! :)
// Tusen takk for kommentaren :)

Det skjer av og til. Du kan laste opp på tinypic.com og kopiere linken til HTML feltet i innlegget ditt. Da får du bilde opp :)
aldri hatt det problemet. o.o

* I r l i n *

28.des.2011 kl.23:05

er grusomt vær her også ;D

Hjertelig takk for kommentar forresten! :D

Skriv en ny kommentarHei, velkommen til bloggen min. jeg er ei jente på 15 år, som blogger mesteparten om det hverdagen min har å by på. Stay tuned!

Legg til som venn


Kategorier

Arkiv

Favoritter

hits