3 ting jeg gleder meg til (GunhildTK)

3 ting jeg gleder meg til

 

Det er mange ting i livet som jeg gleder meg til. Både små og store hendelser. Jeg syns det er viktig å glede seg til noe. Jeg prøver å glede meg til noe hver uke, slik at jeg kommer meg gjennom uka. Og det funker fint syns jeg. Akkurat nå, har jeg tre ting jeg gleder meg rimelig mye til.

1. Julaften :D

Haha, akkurat, julaften. Yndlinshøytida mi er jula, grunnet mange ting. Jeg elsker å våkne opp den 24., omringet av snø oppe på Røros. Det er stemning det. I hvertfall når de fleste i slekta er der. Jeg skal jo helle rikke legge sjul på at jeg er veldig glad i julegaver. Jeg elsker både å gi og få, hehe..

Jeg er også en godterimoms, så alt godteriet vi får i jula, har ikke jeg noe i mot :)


Jula i fjor. Besøk av nissen. Woho!!

 

2.  Språkreisen til California

Dette gleder jeg meg helt sykt til! I august i fjor, fikk jeg endelig overtalt mamma til å la meg få lov til å dra på språkreise. Siden da har jeg bare ventet og gledet meg.

  
Om et halvt år befinner jeg meg her :D

3. Begynne å studere

Det høres kanskje dumt ut at jeg skriver her at jeg gleder meg til å begynne å gå på skole etter tre harde år på videregående. Men sånn er det ikke. Jeg gleder meg veldig til å begynne på studier, for da kan jeg endelig få lære om ting som faktisk intereserer meg, og noe som retter seg til det jeg vil fortsette med. Jeg har nemlig tenkt å studere ernæringsfysiologi. Da håper jeg at jeg finner andre folk som er like gale som meg til å studere fem år med dette enten i Bergen eller Oslo.

 

Hva gleder du deg til?

- Gunhild

5 kommentarer

MarenogLinnea<3

15.des.2011 kl.16:34

gleder meg også mye til julaften !:)
gleder meg til julaften!!
julaften! :D
åååå du er heldig som skal på språkreise!!! :)
Sykt heldig som får reise til California, gleder meg også til julaften <3

Skriv en ny kommentarHei, velkommen til bloggen min. jeg er ei jente på 15 år, som blogger mesteparten om det hverdagen min har å by på. Stay tuned!

Legg til som venn


Kategorier

Arkiv

Favoritter

hits