Engelsktentamen og mattetrim (GunhildTK)

Engelsktentamen og mattetrim

I dag hadde vi den elskede engelsktantamen <3 Neida! Jeg hater engelsktentamen, og føler at jeg aldri får det til. Det er så mange ord jeg ikke vet og hvordan jeg skriver dem. Og på slutten av teksten, er jeg så lei av å skirive at hovedpersonen dør, slik at jeg kan gjøre meg ferdig hehe.. :)

Jeg ble ferdig med engelsken før ett, så jeg gikk fra skolen ganske tidlig. Men selvfølgelig var ikke Mari ferdig, så jeg venta i en halv time på senteret. Følte meg ikke dum da nei :/

Endelig kom Mari, og vi dro til hallen for å se litt der. Når klokka nærmet seg tre, møtte vi Heidi, og dro til skolen igjen, for å ha den andre timen med repitisjon til mattetentamen. Det er så greit med sånn repitisjon, for jeg føler jeg trenger det. Hehe... Fikk skjønt litt mere av pytagoras i dag da ;)


Normal vi :PEuroprisen åpna foresten i dag. Hørte det ble solgt 60 tver på 6 minutt. Wow!!

- Gunhild

 

4 kommentarer

haniie - kommenterer tilbake

12.des.2011 kl.18:52

så fine bilder!

Monica

13.des.2011 kl.16:01

Hahaha!! Du skriver og gjør så personene dør for å bli fortere ferdig?! Herlig, det var dagens! Håper engelsken gikk bra fordet da :) Man føler seg alltid så dum om man sitter eller står ett sted veldig lenge, bra venninnen din kom etter en halvtime :)

gunhildtk

13.des.2011 kl.16:24

Monica: Hehe, ja :D
oii, mange!

Skriv en ny kommentarHei, velkommen til bloggen min. jeg er ei jente på 15 år, som blogger mesteparten om det hverdagen min har å by på. Stay tuned!

Legg til som venn


Kategorier

Arkiv

Favoritter

hits