Matteteam:) (GunhildTK)

Matteteam:)

Nå har jeg akkurat kommet hjem, fordi jeg har vært på et såkalt matteteam. Der satt vi fra klokka tre til fire og øvde til mattetentamen. Jeg syns tida gikk utrolig fort, og kunne godt ha sittet der en time til. Jeg er ikke noe særlig mattegeni, og ser på klokka hvert minutt i mattetimene. Men dette syns jeg var rimelig okey ;) Jeg skal dit neste onsdag også.

Endelig skjønte jeg hvordan jeg gjorde en graf til en funksjonsutrykk :P Hehe, høres kanskje litt greskt ut til dere som ikke har lært det ennå, men det kommer ihvertfall i tiende. Gled dere, Not!! Kanskje jeg klarer å få bedre enn fem på mattetentamen, selv om jeg tror det kommer til å bli vanskelig...

Mens jeg var på matteteamet, fikk jeg ikke tatt noen bilder, så derfor har jeg ikke noen bilder å komme med. Men jeg kan legge ut en graf, så dere kan se hva jeg holder på med ;)

Sorry for kjedelig innlegg..

- Gunhild

5 kommentarer

Sunniva :*)

07.des.2011 kl.21:25

matte.. offoff (bare morsomt når man får det til xD)
Ja, rett i det ja :)

erikabue, kommenterer tilbake

08.des.2011 kl.12:09

vi har nettopp lært om det der :)
fikk 6'er på mattetentamen jeg, hahahhah.... :-)

* I r l i n *

08.des.2011 kl.15:14

ble nesten dårlig av å se det bilde der.. har nettop om det samme i matte, HATE IT! :P hehe ;D og tusen takk for kommentar, alltid hyggelig! :D <3

Skriv en ny kommentarHei, velkommen til bloggen min. jeg er ei jente på 15 år, som blogger mesteparten om det hverdagen min har å by på. Stay tuned!

Legg til som venn


Kategorier

Arkiv

Favoritter

hits