Cup- fredag! (GunhildTK)

Cup- fredag!

Hei, nå sitter jeg i stua, og har kommet hjem fra cupen. Jeg har i hvertfall hatt en kjempekoslig helg, men kjenner det er godt å komme hjem. For på fredagen, våknet jeg med vond hals, og ikke særlig god form. Men bestemte meg for at jeg skulle på cup. Jeg har faktisk vært dårlig hele cupen, men det har gått bra.

Jeg tenkte jeg skulle poste tre innlegg om cupen. Et for hver dag. Dette innlegget handler da om fredagen, den dagen vi dro.

Vi dro rett etter skolen.

 

Silje og Mari :D

Så kom vi til hytta. Vi måtte dele på to hytter. Men når vi kom fram til campingplassen, til hytta, var det iskaldt ute, men ikke nok med det, det var null varme i hytta. Der var det ingen varmeovn. Men ettersom vi er så smart, tok vi opp badedøra, skrudde på varmen på badet til 50 grader, og lot det stå sånn i noen timer. Da ble det til slutt en levelig temperatur inne. Vi spilte også fire kamper den kvelden. Vi tapte alle, hehe... Derfor kom vi ikke til noe finale. Den siste kampen ble spilt kl. 23.00, så vi var rimelig trøtte når vi kom tilbake.

Hytta:

 

Luksus.. not xD!

Dette var da den første dagen :D

- Gunhild

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei, velkommen til bloggen min. jeg er ei jente på 15 år, som blogger mesteparten om det hverdagen min har å by på. Stay tuned!

Legg til som venn


Kategorier

Arkiv

Favoritter

hits